preloader
A sütik segítenek jobb felhasználói élményt nyújtani. Weboldalunk használatával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Közelgő események

szüreti
Szüreti Pincenyitogató a Hajósi Pincefaluban - 2022. Szeptember 17., szombat, 12:00

Már javában zajlik a szüret a Pincefaluban, de rátok, régi és új vendégeinkre is szakítunk időt. Nem hagyhatjuk, hogy jó hajósi borok nélkül maradjatok ebben a számunkra oly sok csodával, izgalommal teli, gyönyörű hónapban!

Látogassatok el hozzánk, kóstoljátok meg borainkat, lessetek be kicsit a kulisszák mögé, mi is zajlik ilyenkor a pincékben! Az élmény mint mindig most is garantált! 

Borozásra fel!

Tovább az esemény oldalára ->
tokos
Tökös Pincenyitogató 2022 - Hajósi Pincefalu, október 22., szombat, 12:00

A Hajósi Pincefalu legTÖKösebb rendezvényén, október 22-én várunk Titeket sok szeretettel, ízletes borokkal, házi finomságokkal, messze földön híres hajósi vendégszeretettel és még sokáig sorolhatnánk... De inkább látogassatok el hozzánk és tapasztaljátok meg személyesen, hogy milyen, amikor élettel telnek meg a hangulatos Pincefalu utcái, présházai. Kövessétek a töklámpásokat, amik elvezetnek a nyitott pincékben rejlő finomabbnál-finomabb borokhoz!

Tovább az esemény oldalára ->
Hajósi Pincefalu Programok 2022

Itt megtekinthetitek a Hajósi Pincefalu egész éves programjainak időpontjait. Igyekszünk külön-külön is meghirdetni eseményeinket. Ha folyamatosan értesülni szeretnél a legfrissebb programokról, a Hajósi Pincefalu facebook oldalán naprakész lehetsz az eseményekkel kapcsolatban.

Tovább az esemény oldalára ->